WOKELICIOUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wokelicious. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 20:44 Het eten was oké, alleen is oké niet wat ik verwachte. Kip veel te droog, verder de smaak was te egaal.
16 mei 2024 om 21:20 Worst Thai ever
10 mei 2024 om 23:12 Lekker eten!
3 mei 2024 om 20:07 Heerlijk
2 mei 2024 om 20:26 Zoals altijd heerlijk
25 apr 2024 om 13:39 Heerlijk gegeten, de bezorging was ook heel snel. Heel erg bedankt voor de heerlijkeee CIGKOFTE!!
18 apr 2024 om 10:12 Eten was smakeloos,het lijkt er opdat er een andere kok in staat .Sorry ik sla over voor de volgende keer.
17 apr 2024 om 20:13 Prima op tijd bezorgd. Eten was goed warm en smaakte goed. Zeer tevreden!
15 apr 2024 om 20:42 Heerlijk smaakvol eten. Hier gaan we zeker vaker bestellen
29 mrt 2024 om 12:17 Ik had phadtai bestelt en loempia’s. De phadtai was zo doorweekt met ketjap en zo donker. Niet te eten , ik had met garnalen besteld en xtra kip. Kip was zo weinig terwijl ik er extra voor heb betaald. Loempia’s waren wel lekker.
23 mrt 2024 om 19:46 Heerlijk!
8 mrt 2024 om 22:57 TOPP HEERLIJK GEGEGETEN. SNELLE SERVICE