WOKELICIOUS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 62 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wokelicious. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2024 om 20:30 Altijd goed maar vandaag lauw eten en de noedels verkleeft niet erg lekker bijna koud eten weet niet of ik er weer besteld
1 jul 2024 om 0:21 When the old owner was there the food was better
20 jun 2024 om 20:26 Heerlijk eten ik ga vaker hier bestellen!
13 jun 2024 om 21:33 Was erg lekker. Maar wel hele dikke stukken prei. Dat zou wat fijner mogen
13 jun 2024 om 11:41 Unfortunately the quality seems to have dropped off, often the order has missed things like additional ingredients, also the chicken is tiny bits, asked for normal got spicy 3 euros for a few Crackers sadly we used to love this place no longer
3 jun 2024 om 13:15 Bestelling gedaan om 17.36 uur. Levertijd zou 19:10 worden. Kreeg het uiteindelijk lauw geleverd net voor 20:00 uur. Dit was de 1e en de laatste keer dat ik hier besteld heb.
2 jun 2024 om 20:50 Voor het eerst dat ik zelf nog zout en peper moest toevoegen door het ontbreken van smaak bij een Thais gerecht. Levering duurde lang en het eten werd koud geleverd. Weinig kip en wat erin zit was een beetje droog.
19 mei 2024 om 20:44 Het eten was oké, alleen is oké niet wat ik verwachte. Kip veel te droog, verder de smaak was te egaal.
16 mei 2024 om 21:20 Worst Thai ever
10 mei 2024 om 23:12 Lekker eten!
3 mei 2024 om 20:07 Heerlijk
2 mei 2024 om 20:26 Zoals altijd heerlijk