WOKELICIOUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wokelicious. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2024 om 13:15 Bestelling gedaan om 17.36 uur. Levertijd zou 19:10 worden. Kreeg het uiteindelijk lauw geleverd net voor 20:00 uur. Dit was de 1e en de laatste keer dat ik hier besteld heb.
2 jun 2024 om 20:50 Voor het eerst dat ik zelf nog zout en peper moest toevoegen door het ontbreken van smaak bij een Thais gerecht. Levering duurde lang en het eten werd koud geleverd. Weinig kip en wat erin zit was een beetje droog.
19 mei 2024 om 20:44 Het eten was oké, alleen is oké niet wat ik verwachte. Kip veel te droog, verder de smaak was te egaal.
16 mei 2024 om 21:20 Worst Thai ever
10 mei 2024 om 23:12 Lekker eten!
3 mei 2024 om 20:07 Heerlijk
2 mei 2024 om 20:26 Zoals altijd heerlijk
25 apr 2024 om 13:39 Heerlijk gegeten, de bezorging was ook heel snel. Heel erg bedankt voor de heerlijkeee CIGKOFTE!!
18 apr 2024 om 10:12 Eten was smakeloos,het lijkt er opdat er een andere kok in staat .Sorry ik sla over voor de volgende keer.
17 apr 2024 om 20:13 Prima op tijd bezorgd. Eten was goed warm en smaakte goed. Zeer tevreden!
15 apr 2024 om 20:42 Heerlijk smaakvol eten. Hier gaan we zeker vaker bestellen
29 mrt 2024 om 12:17 Ik had phadtai bestelt en loempia’s. De phadtai was zo doorweekt met ketjap en zo donker. Niet te eten , ik had met garnalen besteld en xtra kip. Kip was zo weinig terwijl ik er extra voor heb betaald. Loempia’s waren wel lekker.